

Agenda

TNUoS Task Force Meeting

Date: 27/07/2023 **Location:** NG ESO: Faraday House, Warwick

Start: 10:00 **End:** 16:00

Participants

Attendee	Attend/Regrets	Attendee	Attend/Regrets
Adam Morrison (AM)	Regrets	Joseph Dunn (JD)	Attend
Aled Moses (AMo)	Attend	Joshua Logan (JL)	Attend
Anthony Dicicco (AD)	Attend	Jo Zhou (JZ)	Attend
Binoy Dharsi (BD)	Regrets	Lauren Jauss (LJ)	Attend
Brendan Clarke (BC)	Attend	Luke Davison (LD)	Attend
Dave Tooby (DT)	Attend	Niall Coyle (NC)	Attend
Deborah Spencer (DS)	Attend	Nicky White (NW)	Attend
Edward Smith (ES)	Attend	Paul Jones (PJ)	Attend
Elana Byrne (EB)	Attend	Sam Davies (SD)	Attend
George Moran (GMo)	Attend	Sam Hughes (SH)	Regrets
Grace March (GMa)	Attend	Sam Street (SS)	Attend
Harriet Harmon (HH)	Attend	Simon Lord (SL)	Attend
James Stone (JS)	Attend	Sinan Kufeoglu (SK)	Attend
John Tindal (JT)	Attend	Stephen McKellar (SM)	Attend
Jon Wisdom (JW)	Attend		

Minutes recipients

Participants	Charging Futures Distribution List	
--------------	------------------------------------	--

national**gridESO**

Agenda

9	Topics to be discussed		
1.	Introduction & Welcome	JW (5 minutes)	10:00 - 10:05
2.	Action Review	JW (10 minutes)	10:05 - 10:15
3.	Backgrounds & Reference Node: Further considerations & Analysis	Frontier & LCP (60 minutes)	10:15 - 11:15
4.	Break	15 minutes	11:15 - 11:30
5.	Shared/Not Shared: Deep Dive	Frontier & LCP (60 minutes)	11:30 - 12:30
6.	Lunch	45 Minutes	12:30 - 13:15
7.	Shared/Not Shared: Feedback & Further Discussion	Frontier & LCP (30 minutes)	13:15 - 13:45
8.	Methodology Data Inputs: Deep Dive	Frontier & LCP (60 minutes)	13:45 - 14:45
9.	Break	15 Minutes	14:45 - 15:00
10.	Methodology Data Inputs: Feedback & Further Discussion	Frontier & LCP (30 minutes)	15:00 - 15:30
11.	Workstream Plan: Scope of Works, Interdependencies & Indicative Timelines	JS & NW (25 minutes)	15:30 - 15:55
12.	Next Steps & Meeting Close	JW (5 minutes)	15:55 - 16:00