## TNUoS Task Force Meeting 2



Date:	10/08/2022	Location:	Teams Meeting
Start:	10:00	End:	16:00

## Agenda

9	Topics to be discussed			
1.	Ways of Working & Wider Industry Feedback	JW (15 minutes)	10:00 - 10:15	
2.	Terms of Reference Confirmation	All (5 Mins)	10:15 - 10:20	
3.	Action Review	JW (10 minutes)	10:20 - 10:30	
4.	Stakeholder Engagement Check in	All (25 mins)	10:30 - 10:55	Confirm who has what groups and share best practice/ lessons learned so far
5.	Definitions Update	JT and AG (15 minutes)	10:55 - 11:10	
6.	Project TransmiT	BD, (30 minutes)	11:10 - 11:40	
7.	Break	15 minutes	11:40 - 11:55	
8.	Review TNUoS Principles	JS (60 minutes)	11:55 - 12:55	
9.	Lunch	All (40 minutes)	12:55 - 13:35	
10.	CUSC Modification Tracker	JS (60 minutes)	13:35 - 14:35	Complete form in advance so only reviewing trending
11.	Consultancy Scope	JS (20 minutes)	14:35 - 14:55	
12.	Break	(15 minutes)	14:55 - 15:10	
13.	Task Force Meeting 3 Topics	All (30 minutes)	15:10 - 15:40	
14.	Next Steps and Close	JW (10 minutes)	15:40 - 15:50	

## Participants

Attendee	Attend/Regrets	Attendee	Attend/Regrets
Aled Moses (AMo)	Attend	Angeles Sandoval (AS)	Attend
Andy Manning (AMa)	Attend	Andy Pace (AP)	Attend
Anthony Dicicco (AD)	Attend	Arjan Geveke (AG)	Attend
Binoy Dharsi (BD)	Attend	Daniel de Wijze (DdW)	Regrets
George Moran (GMo)	Regrets	Grace March (GMa)	Attend
Graham Pannell (GP)	Attend	Grahame Neale (GN)	Attend
Harriet Harmon (HH)	Attend	James Greenhalgh (JG)	Choose an item.
James Stone (JS)	Attend	John Tindal (JT)	Attend



Jon Wisdom (JW)	Attend	Joseph Dunn (JD)	Attend
Joshua Logan (JL)	Attend	Kyle Smith (KS)	Regrets
Lauren Jauss (LJ)	Attend	Matthew Patrick (MP)	Attend
Milly Lewis (ML)	Attend	Niall Coyle (NC)	Attend
Naomi De Silva (ND)	Attend	Paul Jones (PJ)	Attend
Sam Davies (SD)	Attend	Sam Hughes (SH)	Attend
Simon Lord (SL)	Attend	Teri Puddefoot (TP)	Attend

## Minutes recipients

Participants	Charging Futures Distribution List	
--------------	---------------------------------------	--